Erhverv

 

Entreprenør Egholm

Din midt- & vestjyske entreprenør...

Anlæg - Belægning - Græsplæne - Entreprenør

Kontakt 23 74 78 77

 

 

 

STÅR JERES VIRKSOMHED SKARP TIL DET YDERSTE?

 

Ønsker I at fremstå skarpere udadtil for jeres kunder, forretningsforbindelser og andet netværk? Har I muligvis i travlheden glippet en opfriskning af jeres grønne områder, parkeringspladser, indkørsler, nedbrydning eller oprydning omkring jeres virksomhed? Entreprenør Egholm står klar til at være jer behjælpelig med, at skabe en rød tråd mellem jeres virksomhedsprofil og jeres virksomheds udendørs rammer.

 

Jeres virksomheds udendørsarealer er førstehåndsindtrykket for mange…

 

Vi kan tilbyde jer en komplet løsning på en kosmetisk og funktionel opfriskning af jeres virksomheds udendørsarealer. En løsning, som vi tilpasser efter netop jeres virksomheds behov og klæder den med jeres virksomhedskultur og værdier, så der skabes en rød tråd gennem hele jeres virksomhed.

 

Ønsker I f.eks. at fremstå som en moderne virksomhed med et kækt twist, hvilket bl.a. vil give et innovativt signal til jeres omverden? Eller er I en klassisk og traditionel virksomhed, som ønsker at signalerer professionalisme og tillid. Mulighederne er mange. For alle gælder det om at repræsentere den røde tråd samt kvalitet.

 

Vi vil meget gerne besøge jer og jeres virksomhed, og være jer behjælpelige med, at realisere jeres tanker og ideér omkring jeres virksomheds udendørsarealer. Vi biddrager også gerne med vores inspiration, hvis I ønsker dette.

 

 

Ring 23 73 78 77 eller mail rasmus@entreprenoer-egholm.dk

 

 

 

Vi ser frem til at høre fra jer.

 

Venlig hilsen Rasmus, Entreprenør Egholm

 

 

Entreprenør Egholm / Bredgade 114 / 6920 Videbæk

CVR-nr. 34985340 / Tlf. 23747877 / www.entreprenoer-egholm.dk / rasmus@entreprenoer-egholm.dk

 

Vi tilbyder...

  • Nyanlæg & Belægning
  • Nedbrydningsarbejde
  • Maskinførelse
  • Træfældning
  • Entreprenør
  • Timelønsarbejde
  • Private & Erhverv
  • Udlejning